PROCEDIMENT PER CREAR UNA COMISSIÓL’AMPA s’organitza per comissions, aquestes són les encarregades de desenvolupar i els projectes de l’associació, i d’organitzar les diferents activitats, prioritzant d’acord amb les dates de les festivitats o tasques properes.

 1. Objectiu: El que volem aconseguir utilitzant aquesta nova forma de treballar, és fer partícips als pares i així, poder arribar a tots els objectius marcats des de la Junta.
 2. Organització i gestió: Permet l’articulació de la gestió de l’AMPA com a organització. Les comissions estan formades per un mínim de dos membres de la Junta de l’AMPA + una persona encarregada de liderar-la (coordinador/a) + l’equip de treball. Aquest equip estarà format per un nombre indeterminat de persones, depenent de l’activitat, festa, concurs, etc…
 3. Comissions: Actualment tenim vuit comissions actives, i són les següents:

  • Comissió Cultural I (Castanyada, Cercavila Sant Andreu, i Carnestoltes).
  • Comissió Cultural II (Taller de Nadal i Dia de les Famílies).
  • Comissió Loteria.
  • Comissió Esports.
  • Comissió Conferències.
  • Comissió Tecnologia.
  • Comissió Web.
  • Comissió Jocs Florals/Sant Jordi.
  • Comissió Comissió Reciclatge roba.
  • Comissió Coordinació Delegades.
  • Comissió Reciclatge Llibres.
 4. Comissions

 5. Comunicació: El mitjà de comunicació a utilitzar per contactar o formar part de la comissió, és prèviament email i posteriorment, quan ja estigui creada, per Wthatsapp. Una vegada confeccionada la comissió, es crea un quadre de participants, indicant, quins membres d’AMPA participen, es selecciona a un coordinador/a i, es crea el grup de col·laboradors/es. L’AMPA és la responsable de crear el quadre de participants i informar a tot l’equip, mitjançant e-mail.
  Comissions

  Junt amb aquesta informació, s’adjunta el document de NO CONSENTIMENT DE CESSIÓ DE DADES. Aquest document ho faran servir aquelles persones que no autoritzen a fer servir les seves dades personals, com: email i telèfon, enviant-lo per correu electrònic degudament complimentat a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Aquestes dades personals, només s’utilitzaran mentre existeixi la comissió.

  Comissions Posteriorment a la creació de l’equip de treball, una persona de la junta de l’AMPA, és la responsable de crear un grup de Whatsapp, incloent a la resta de membres de l’AMPA que participen i, al coordinador/a. Llavors, el/la coordinador/a, crearà un altre grup de Whatsapp, afegint als seus col·laboradors.

  Com participar-hi? Contactant per escrit a l’AMPA via plataforma, o via e-mail a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., deixant les dades personals (nom complert, telèfon i correu electrònic) i a quina comissió estan interessats en participar. Això no treu que a l’hora de crear les comissions, es reparteixin equilibradament.

 6. Responsabilitats: La Junta de l’AMPA té la responsabilitat de la part econòmica, de negociar amb tercers i, de definir el full de treball*, també de la correspondència amb els pares (carta informativa de la festivitat i carta d’agraïment a la participació). Comissions La comissió té la responsabilitat únicament, de gestionar la logística completa de l’activitat i de tirar endavant l’activitat programada.

  *Full de treball: és el document que defineix l’AMPA, detallant i explicant, tots els passos que s’ha de seguir, des de l’inici fins al final de la festa o projecte.


  Al finalitzar la festivitat, l’AMPA i la comissió, han de recollir els punts febles (incidències, millores, suggeriments) que s’ha pogut trobar, per tenir-ho en compte i corregir-los l’any vinent, per tal, de millorar any rere any.
  L’AMPA és la responsable d’elaborar una carta d’agraïment a totes les famílies que han participat i assistit.

  Des de la Junta, hem d’aconseguir participació activa dels col·laboradors, per tal de garantir, la continuïtat dels grups de treballar en els propers cursos escolars.

  Us animen a participar activament en l’etapa escolar dels vostres fills i filles, perquè us sentiu partícips del creixement dels nostres infants, i perquè ells vegin la importància de la nostra figura en tot allò que els envolta en el seu desenvolupament.

 S’accepten tot tipus de suggeriments per a crear futures comissions.

  CIRCULARS
Com tractar llibres EcoBook

Com retornar llibres EcoBook Si vols fer alguna consulta,o suggeriment:   

 Enviï un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 indicant el seu nom i cognoms
 i explicant la seva consulta/suggeriment.
 Li respondrem al més aviat possible
 Gràcies per la seva atenció

Història de l’AMPA del Jesús Maria de Sant Andreu

En aquest apartat, malauradament, no tenim gaire història a oferir, només pel que hem anat recopilant, hem trobat els llibres d’actes i el més antic que hem trobat, data de finals del 1973. Hem observat que es reunien cada 15 dies i entre les Gnes i els membres d’AMPA, que en aquella època s’anomenaven “Comisión Gestora”, gestionaven i s’informaven mútuament de les millores a fer en benefici dels alumnes de l’època.


Història de l'AMPA del Jesús Maria de Sant Andreu


Pel que recullen les actes, eren un grup molt ben avingut i treballaven molt de la mà, igual com s’ha fet sempre i anem fent actualment…

En aquestes reunions, decidien plegats les millores a fer, i el camí a seguir conjuntament.

A mesura que van anar passant els anys, les religioses van deixar de participar en aquestes reunions, quedant l’equip Ampa i la directora de l’escola, que llavors no era religiosa. A mesura que va anar evolucionant la vida, la política de treball en equip ha seguit sent la mateixa, però arran de les noves tecnologies, les actes, circulars, gestió comptes i més, van passar a fer-se a màquina d’escriure i al cap de poc, quan va arribar l’època de canvi absolut, es va passar a fer tot a ordinador.

Actualment, l’equip Ampa està format per: tresoreria, secretaria, presidència i les vocalies. Som un equip de 9 persones disposades a caminar de mica en mica de la mà, sempre construint. Vam crear els equips de les comissions de treball, aquestes les formen grups de pares i mares, disposats a ajudar en la logística general d’un esdeveniment i són liderades pels coordinadors/es, tots plegats, formem un gran l’equip de treball.

Tots junts, formem una petita família i muntem ben organitzats els diferents esdeveniments i festivitats competència d’AMPA. Ens reunim cada 15 dies de 20:30 a 22:30h aproximadament. Dialoguem i acordem les millores a fer, sempre pel bé dels nostres alumnes i les seves respectives famílies.

Estem associats a CCAPAC (Confederació Cristiana d’Associacions de Pares I Mares d’Alumnes de Catalunya), els quals ens assessoren dels dubtes que ens poden sorgir, tant legals com fiscals.

Treballem organitzats basant-nos en els nostres estatuts, duent a terme el que recullen a nivell organitzatiu.
Tenim un AMPA obert a tothom que vulgui participar i involucrar-se en les decisions de millora que prenem en conjunt, i pels que no disposen de tant temps, les comissions de treball, són ideals per col·laborar igualment de manera esporàdica i sense tanta responsabilitat i compromís.Reciclatge Roba Gimnàstica JM i bates


En què consisteix – Com funciona – Qui pot beneficiar-se?


1.- En què consisteix?
En reciclar la roba de gimnàstica i bates que ja no podem utilitzar i altres famílies SÍ

2.- Com funciona?
Donar roba i rebre roba gratuïtament.
Per demanar roba, cal fer-ho mitjançant petició

3.- Qui pot beneficiar-se’n?
Tothom
Tots els cursos de l’escola JM. Des de P3 fins a 1r Btx

 Informació completa sobre el projecte Clica en l’enllaç si vols fer una petició de roba:

Formulari per sol·licitar roba


Important:
Per demanar, no és necessari donar, encara que si no donem, no fem estoc, i si no fem estoc, no podem satisfer la necessitat.

www.ampajmsantandreu.cat


Tags populars

Adreça

Adreça:
Avinguda Meridiana, 392, 08030 Barcelona
Tel:
(034) 933 11 31 11
Web:
www.jm-santandreu.net
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jesús-Maria

Les religioses de Jesús Maria ens dediquem a l’educació de nens i joves i tenim com a plataforma principal els nostres centres educatius. Proposem un procés personal de creixement que reconeix la propia feblesa, que treballa la solidesa interior, la constancia, la capacitat de superació, el coneixement personal, l’autoestima i l’acceptació dels altres.

Connecta amb nosaltres