Arnau Jalón Premi Còmic Sant Martí 2018

Escrit per  Equip d'Área

ARNAU JALÓN

Guardonat al Premi de Còmic
de Sant Martí 2018El jurat del IV Premi Jove de Còmic de Sant Martí per a la prevenció i lʼerradicació de la violència masclista ha otorgat la menció especial a Arnau Jalón, alumne de 2n curs del Batxillerat artístic, pel seu còmic titulat ¡Destápate!.

El jurat, plural i multidisciplinar, ha destacat la capacitat de transmetre amb un llenguatge senzill i directe una visió contundent dels missatges culturals que sustenten la violència de gènere Podeu veure el seu còmic al següent link: Enllaç al Còmic


Arnau Jalón recollint el premi

En el marc de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a lʼEliminació de la Violència envers les Dones, el Districte de Sant Martí, la Regidoria de Feminismes i LGTBI de lʼAjuntament de Barcelona i Biblioteques del Districte de Sant Martí, amb la col·laboració del Consell de Dones de Sant Marti, convoquen anualment el Premi Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció i erradicació de la violència masclista.

Diploma del Premi

Aquest premi té com a finalitat sensibilitzar adolescents i joves sobre el fenòmen de la violència masclista i implicar-los en la lluita per lʼerradicació de les discriminacions de gènere i en la creació de nous imaginaris igualitaris i no sexistes a través del llenguatge del còmic, en el marc de la cultura de la pau i de la no violència..

Les persones i obres guardonades de la IV edició del Premi Jove de Còmic Sant Martí es van donar a conèixer al Casal de Joves Poblenou -Can Ricart el divendres 30 de novembre. Aquest va ser l'acte central del programa d'activitats de commemoració del 25N al districte.

Tots els premiats en el Premi de lʼedició dʼenguany

El Casal de Joves Poblenou-Can Ricart es va convertir, per primera vegada, en lʼepicentre de la sensibilització i de la reivindicació dels feminismes amb lʼacte de proclamació de les persones guanyadores del IV Premi Jove de Còmic Sant Martí.es va convertir, per primera vegada, en lʼepicentre de la sensibilització i de la reivindicació dels feminismes amb lʼacte de proclamació de les persones guanyadores del IV Premi Jove de Còmic Sant Martí.

Moment de lʼactuació de la companya Titiritrans,
fomentant la igualtat de gèneresSala dʼactes del Casal de Joves Poblenou- Can Ricart

La resta dʼalumnes del 2n. del batxillerat artístic també van participar al concurs i va destacar la qualitat dʼalguns treballs, de la qual cosa estem ben satisfets encara no hagin obtingut premis. Així, seguirem, des del nostre espai, participant en aquest premi per tal de concienciar-nos i apropar els nostres missatges al públic.

Podeu veure la resta dʼobres que concursaven a la web del premi: Enllaç a la web del Premi


Llegir 993 vegades
Valorar aquest article
(2 vots)

Tags populars

Adreça

Adreça:
Avinguda Meridiana, 392, 08030 Barcelona
Tel:
(034) 933 11 31 11
Web:
www.jm-santandreu.net
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jesús-Maria

Les religioses de Jesús Maria ens dediquem a l’educació de nens i joves i tenim com a plataforma principal els nostres centres educatius. Proposem un procés personal de creixement que reconeix la propia feblesa, que treballa la solidesa interior, la constancia, la capacitat de superació, el coneixement personal, l’autoestima i l’acceptació dels altres.

Connecta amb nosaltres