TREBALLANT EN GRUP
A CLASSE


  Després de les sortides a Tarragona, la Garrotxa i La Molina toca el torn de treballar al col•legi. Durant un parell de dies els nostres alumnes estaran treballant en grups per fer una exposició final de la feina d’aquest quatre dies.

Molta sort!


Special Olympics SESE  Els alumnes de 4t d’ESO han pogut gaudir d’una tarda jugant al bàsquet amb l’equip Special Olympics del SESE.

Després, una xerrada per conèixer la seva realitat.Teatre als petits  Els alumnes de 1r d’ESO interpreten l’obra El Poble d’Alumini als petits!!
Rejoguina ESO  Els alumnes de l’ESO han classificat i ordenat totes les joguines recollides en aquesta campanya!Breakout 2n ESO  Els alumnes de 2n d’ESO estan participant a una escape-room relacionada amb el medi ambient... aconseguiran assortir-se?


Manualitats ESO


  Emmarcat dins la Setmana del Mediambient, els alumnes han creat ninots de gespa i llibretes amb material reciclat. A més, els més grans han ensenyat als més petits com fer-les!!


ESO: Treballant
la setmana del Mediambient


 Un cop més durant uns dies del mes de novembre parem l’activitat del centre per dedicar-hi una estona a treballar per conscienciar els nostres alumnes sobre el mediambient.

Treballs en grups, sortides, manualitats... hi ha de tot, per fer!


 Convivències
de principi de curs


 Hem començat el curs amb una convivència a la natura, visitant el Matagalls (4t), la Mola (3r), el Corredor (2n) i el Brull (1r). Una excursió a la muntanya que ens serveix per passar una bona estona amb els companys de la classe en un entorn més relaxat.

Ens queda tot un curs pel davant, agafem energia!

Col·laborem:

Tags populars

Adreça

Adreça:
Avinguda Meridiana, 392, 08030 Barcelona
Tel:
(034) 933 11 31 11
Web:
www.jm-santandreu.net
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jesús-Maria

Les religioses de Jesús Maria ens dediquem a l’educació de nens i joves i tenim com a plataforma principal els nostres centres educatius. Proposem un procés personal de creixement que reconeix la propia feblesa, que treballa la solidesa interior, la constancia, la capacitat de superació, el coneixement personal, l’autoestima i l’acceptació dels altres.

Connecta amb nosaltres