Batxillerat Artístic

Escrit per  Equip d'Àrea
Publicat a Not_General

 Estem convençuts que la creativitat s’aprèn i, amb una actitud experimental, quelcom pot despertar el seu talent. Organitzem la pràctica artística buscant respostes personalitzades i també potenciant l’aprenentatge en grup per enriquir-nos dels nombrosos valors de les arts plàstiques.
En un ambient proper i participatiu, evolucionem creant i valorant la importància de la dedicació personal a aquest procès creatiu.

Compartint les nostres capacitats artístiques, a través d’exposicions, premis i projectes interdisciplinars, situem les nostres obres en un contexte social que li dóna més sentit al que aprenem i contribueix a la nostra formació artística.
Sempre posant la mirada en el futur i en el gran ventall de sortides del nostre itinerari, oferim la possibilitat de conèixer professionals del Disseny, la Fotografia i de les Arts plàstiques per tal de trobar referents que reforcen les nostres fites personals.

 Tot aquest projecte el portem a terme a través dels Fonaments de l’Art, el Dibuix artístic, el Volum, el Disseny i la Cultura Audiovisual.TALLERS PROFESSIONALS

Càpsules impartides per professionals del Disseny i la FotografiaPer donar una visió més àmplia dʼalgunes disciplines del Disseny i de la Fotografia ,cada curs convidem a alguns professionals per tal dʼimpartir uns breus tallers dʼapropament teòric i pràctic.
Aquestes càpsules intensives reforcen les assignatures de Cultura Audiovisual i Disseny i permeten a lʼalumnat conèixer la situació actual del mercat laboral i algunes de les seves estratègies.

A 1r de Batxillerat:

  • Taller de Fotografia i càmera rèflex a càrrec del Toni Alcalde, fotògraf professional i tècnic dʼil.luminació.

A 2n de Batxillerat:

  • Taller de Disseny de Moda a càrrec de la Carla Chacón, dissenyadora de moda i estilista en Velvet Damita
  • Taller de Disseny de lʼobjecte a càrrec de lʼescola de Disseny LCI Barcelona.
  • Taller de Disseny dʼInteriors a càrrec de lʼescola de Disseny LCI Barcelona.

Llegir 5556 vegades
Valorar aquest article
(13 vots)

Tags populars

Adreça

Adreça:
Avinguda Meridiana, 392, 08030 Barcelona
Tel:
(034) 933 11 31 11
Web:
www.jm-santandreu.net
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jesús-Maria

Les religioses de Jesús Maria ens dediquem a l’educació de nens i joves i tenim com a plataforma principal els nostres centres educatius. Proposem un procés personal de creixement que reconeix la propia feblesa, que treballa la solidesa interior, la constancia, la capacitat de superació, el coneixement personal, l’autoestima i l’acceptació dels altres.

Connecta amb nosaltres